Viking Runecraft gratis spinn

Viking Runecraft gratis spinn


Viking Runecraft er en skikkelig norsk spillemaskin, men med sitt store rutenett og Free Falls er den samtidig noe for seg selv. Liker du spilleautomater, vikinger, og en spennende gamification som lar deg avansere i spillet ved å rykke opp i nivåer.

Viking Runecraft gratis spinn

Det beste med spillemaskinen er kanskje at du kan få et utrolig antall gratis spinn på Viking Runcraft. Lager du en konto på Bingo.com får du 10 Viking Runecraft gratis spinn uten innskudd, hver dag i 31 dager. Du får også en innskuddsbonus på 500 % opptil 5000 kr på førte innskudd. Du skulle kanskje tro at Bingo.com kun dreier seg om Bingo på nett, men de har også et knallbra casino. Du henter dine Viking Runecraft gratis spinn her:

  • Gå til bingo.com
  • Få 310 Viking Runecraft gratis spinn uten innskudd

Viking Runecraft spillemaskin


7 hjul og 7 rader er ikke det en forventer av en spillemaskin, men så er Viking Runecraft noe helt utenom det vanlige også. Her kan vi egentlig ikke snakke om hjul, stabler er kanskje er bedre ord. Når du gjør et spinn vil det falle ned symboler som dekker skjermen din, og dersom du klarer å lage en gevinstkombinasjon ved å få 5 eller flere symboler som henger sammen, enten vertikalt eller horisontalt, vil disse bli tatt bort. Det gjør at symbolene raser videre nedover, slik at du kan lage flere gevinstkombinasjoner.

Gudenes gave

I spillrunder hvor du ikke får noen gevinst kan gudene vise deg nåde og gi deg Gudenes gave. Du kan enten få gave fra Tor, Odin, Freia eller Heimdal. Disse gavene kan inneholde slot funksjoner som Random Wilds, Wilds med garantert gevinst eller klynger med Wilds. Det kan virkelig hjelpe deg å lage gode gevinstkombinasjoner.

Nivå

Det er fire forskjellige nivåer, og på hvert nivå vil en av gudene overvåke spillet. For å komme videre til et høyere nivå må du klare å avdekke en bestemt kombinasjon som du kan se bak symbolene dine. Når du klarer dette vil du bli tatt opp til et høyere nivå og vinne en ekstra gevinst.

Valhall

Valhall er et bonusspill hvor du kan spinne på et lykkehjul, dette lykkehjulet aktiveres ved at du samler sammen runesteiner. Hvor stor premien du kan vinne her er, avgjøres av hvor stor verdi det er på steinene du har samlet sammen.

Ladning

Når du har klart å få gevinst på 20 symboler på et spinn, vil du aktivere ødeleggende ladning. Det finnes fore forskjellige av disse, og hver av dem vil ødelegge symboler i en bestemt formasjon slik at du kan lage flere gevinstkombinasjoner.

Ragnarok

Klarer du å få gevinst på 20 symboler etter at du har hatt en ødeleggende ladning vil du aktivere Ragnarok. Denne bonusfunksjonen gir deg multiplikator på opptil 15x, noe som kan gi deg utrolig store gevinster.