Starburst gratis spinn

Starburst gratis spinn


Spør du en tilfeldig person om navn på en spilleautomat, er sjansen stor for at navnet blir Starburst. Så populær er faktisk denne spilleautomaten, at nesten alle vet hvilken det er. NetEnt har virkelig klart å lage en spilleautomat som setter spor etter seg.

Starburst gratis spinn

Siden dette er en av de mest kjente automatene på nett, er det klart at det er gode muligheter til å sikre seg noen Starburst gratis spinn. Starburst er en spillemaskin som er populær over store deler av verden, men ekstra populær er den i Norge. Hva passer vel da bedre enn at NorskeAutomater Casino gir deg 100 Starburst gratis spinn uten innskudd når du åpner konto? Du kan hente dine gratis spinn ved å følge denne fremgangsmåten:

Starburst spillemaskin


Starburst spillemaskin kan nok fremstå som overdådig med sine edelstener og fargerike Wilds. Men, den er likevel veldig enkel å spille på. Her har du ikke mange slot funksjoner som gjør alt komplisert. Du har rett og slett 5 hjul med 3 rader, Wilds og Win both ways. Stort enklere enn det kan det ikke bli.

Wilds

Wilds er et spesialsymbol som kan erstatte andre symboler. Det gjør at dette symbolet kan hjelpe deg å lage gevinstkombinasjoner du ellers kunne gått glipp av. På Starburst har Wilds en ekstra funksjon, den er nemlig Expanding og Sticky. Det betyr at når du får en Wild, vil denne utvide seg til å dekke hele hjulet. I tillegg beholder den plassen sin, mens de andre hjulene tar et ekstra spinn.

Win both ways

Som regel må du lage gevinstkombinasjoner fra venstre mot høyre. Det betyr at like symboler på lande på en gevinstlinje som strekker seg fra venstre hjul mot høyre. På Starburst har du Win both ways. Denne funksjonen gjør at du kan lage gevinstkombinasjoner fra både venstre mot høyre, og høyre mot venstre. Er det rart denne spilleautomaten er populær?