Jackpot 6000 gratis spinn

Jackpot 6000 gratis spinn jackpot6000 gratis


Det finnes knapt noe mer norsk enn Jackpot 6000 fra NetEnt. Dette er faktisk en av de mest populære automatene blant norske spillere. Det er ikke så rart når du ser hvilke spennende funksjoner den byr på.

Jackpot 6000 gratis spinn

Jackpot 6000 er en av de mest norske spilleautomatene som finnes, og med Jackpot 6000 gratis spinn kan du prøve den gratis. Siden dette er en spilleautomat du kan vinne ganske mye penger på er det ikke veldig vanlig at man får gratis spinn uten innskudd på den, men her har du muligheten. Det norske casinoet NorskeAutomater gir deg nemlig 100 Jackpot 6000 gratis spinn uten innskudd når du åpner konto. Du henter dine gratis spinn ved å følge denne enkle fremgangsmåten:

Jackpot 6000 spillemaskin


Jackpot 6000 minner mest av alt om de gode gamle myntautomatene. Både når det gjelder utseende og lydbilde. Det er nok en av grunnene til at så mange spillere liker denne norske automaten. Med sine 3 x 3 hjul er den lett å spille på, men den kan likevel gi utfordringer nok med sitt spennende Supermeter spill hvor du kan vinne jackpotten.

Supermeter og gamblefunksjon

Det er mange som foretrekker gamblefunksjonen på Jackpot 6000 spilleautomat. Dette er en funksjon som lar deg vedde på et mynt og kronkast etter at du har fått en gevinst. Har du satset riktig vil du doble gevinsten, og det betyr at selv små gevinster kan bli store på denne norske spilleautomaten. I Supermeter spillet kan du vinne en mysteriegevinst. Denne gevinsten vinner du når du klarer å få to jokersymboler hvor som helst på hjulene dine. Det er også mulig å øke vinnersjansen på Jackpot 6000 spilleautomat. Det gjør du ved å spille med høy innsats. Da vil nemlig Return to player øke. Da er faktisk Jackpot 6000 en av spilleautomatene på nett som har høyest RTP.